.

Directorul companiilor poloneze. Bine ați venit la portalul nostru de informații despre afaceri. Vă invităm să utilizați datele colectate despre antreprenori și companii din Polonia. Portalul nostru oferă o oportunitate de a găsi propuneri economice interesante și este conceput pentru a promova cooperarea în acest domeniu de comerț. Principalele secțiuni ale prezentărilor noastre online sunt: ​​Casă și Grădină, Birou, Bunuri de larg consum, Alimentație, Industrie, Construcții, Reparații, Mașini și Echipamente, Auto, Transport, Medicină, Comerț, Servicii, Produse Exclusive, Turism și Agricultură. Informațiile pe care le oferim sunt de natură comercială și sunt destinate întreprinderilor și întreprinderilor. Cum să ni se alăture? Vizitați aktru.pl – prezentări online. Consultanții noștri vor răspunde la orice întrebare și vor oferi cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră. Livrările noastre sunt anunțate în principal către companii poloneze pentru antreprenori din Federația Rusă, Ucraina, Belarus, Lituania, Kazahstan, Azerbaidjan, Georgia și alte țări în care mărfurile poloneze sunt solicitate. iar produsele cresc în fiecare an. Prin promovarea companiilor poloneze în Rusia, ne străduim să creăm condiții pentru exportul de mărfuri poloneze în țările CSI.

Aceste informații

sunt de natură comercială și sunt destinate întreprinderilor și întreprinderilor. Destinatarii prezentărilor noastre de promovare a companiilor poloneze sunt în principal oameni de afaceri din Federația Rusă, Ucraina, Belarus, Kazahstan, Azerbaidjan, Georgia, Armenia, precum și din țările UE: Belgia, Franța, Țările de Jos, Luxemburg, Germania, Italia, Danemarca, Irlanda. , Marea Britanie, Grecia, Spania, Portugalia, Austria, Finlanda, Suedia, Republica Cehă, Cipru, Estonia, Lituania, Letonia, Malta, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Bulgaria, România, Croația și alte țări în care cererea de mărfuri poloneze iar produsele cresc de la an la an. Prin promovarea companiilor poloneze în Rusia, ne străduim să creăm condiții pentru exportul de mărfuri poloneze în CSI.

Cauți clienți din Est?

În directorul nostru, puteți contacta rapid și ușor sute de mii de destinatari din Europa de Est. Arată-ți cea mai bună parte!

Aveți nevoie de bunuri/servicii poloneze?

Catalogul nostru conține nenumărate companii poloneze care oferă produse de cea mai înaltă calitate și oferă cel mai înalt nivel de servicii.

Companii prezentate

Robert Andrzej Burzynski
Robert Andrzej Burzynski
www.funeralne.polfirms.ru
FORMA DE PRODUCȚIE DE MOBILIER
FORMA DE PRODUCȚIE DE MOBILIER
www.forma.polfirms
Top.Mail.Ru