.

Bine ați venit pe portalul nostru de informații despre afaceri, unde veți găsi un director al companiilor poloneze.

Vă invităm să utilizați datele colectate despre antreprenori și companii din Polonia. Portalul nostru oferă oportunitatea de a găsi oferte economice interesante și este conceput pentru a promova cooperarea în domeniul comerțului intern și internațional.

Secțiunile principale ale prezentărilor noastre online includ categorii precum: casă și grădină, birou, articole de uz zilnic, alimente, industrie, construcții, reparații, mașini și echipamente, auto, transport, medicină, comerț, servicii , Mărfuri exclusive, turism și agricultură.

Informațiile pe care le oferim sunt de natură comercială și sunt destinate întreprinderilor și întreprinderilor. Destinatarii mesajelor noastre de publicitate Companiile poloneze sunt în principal oameni de afaceri din Federația Rusă, Ucraina, Belarus, Kazahstan, Azerbaidjan, Georgia, Armenia, precum și din țările UE: Belgia, Franța, Țările de Jos, Luxemburg, Germania, Italia, Danemarca, Irlanda. , Marea Britanie, Grecia, Spania, Portugalia, Austria, Finlanda, Suedia, Cehia, Cipru, Estonia, Lituania, Letonia, Malta, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Bulgaria, România, Croația și alte țări în care cererea de poloneză bunuri și produse crește în fiecare an. Prin promovarea companiilor poloneze în Rusia, ne străduim să creăm condiții pentru exportul de mărfuri poloneze în țările CSI.

Oferta noastră este singura care garantează poziții înalte în motoarele de căutare datorită optimizării acestora (selectarea cuvintelor cheie și ierarhia).

Beneficiile pe care le puteți aștepta de la colaborarea cu noi:

Toată munca noastră se desfășoară ca site-uri web independente, ceea ce înseamnă că sunteți un site web independent care este ușor accesibil și poate fi găsit în motoarele de căutare prin introducerea cuvintelor cheie alese corect.

Prezentarea sunt complet indexate de motoarele de căutare și ocupă o poziție de lider pentru cuvintele cheie utilizate corect (selectarea cuvintelor cheie în acord cu clientul).

În timpul cooperării, oferim actualizări gratuite ale proiectelor. Ne dorim ca oferta pentru potențialii destinatari din Europa de Est sau de Vest să fie constant dezvoltată și îmbunătățită.

Informațiile despre livrarea primită sunt incluse în cele mai populare cataloage ale portalului sau alte pagini web de schimb ca link. Schimbul de link-uri se realizează numai cu portaluri care au un Titz și PageRank foarte ridicat, ceea ce garantează o poziție mai mare de trimitere în motoarele de căutare.

Am creat pentru dvs. conturi Google Portal, unde puteți urmări pe deplin mișcarea vizitelor paginii de destinație în Google Analytics. Ca urmare, clienții noștri pot verifica în mod independent statisticile zilnice ale site-ului lor.

Pentru grafica dinamică, cum ar fi filme, prezentările sunt legate la conturile youtube.com, eliberând site-ul de grafica grea. Utilizarea acestor materiale va afecta pozitiv atractivitatea ofertei dumneavoastră. Traducerile textelor și descrierile meta-tagurilor sunt efectuate de angajați specializați din Rusia, Ucraina și Polonia, ceea ce este o garanție a corectitudinii traducerilor, a sintaxei corecte a propozițiilor etc. Puteți lega informațiile din prezentări la site-urile dvs. web. Mii de antreprenori au avut deja încredere în noi, ai încredere și în noi! Alăturați-vă grupului nostru de clienți și faceți un pas înainte în compania dvs., dezvoltați-o și extindeți-vă lista de contacte la noi niveluri naționale și internaționale! Cum să începem cooperarea cu noi? E simplu. Vizitați aktru.pl - livrare online și contactați-ne. Consultanții noștri vor răspunde la orice întrebare și ofertă solutie optima la nevoile asociate cu cooperare cu compania noastra. Exemple de proiecte de prezentare online finalizate: www.abakus.polfirms.ru www.artshobby.polfirms.ru www.bosma.polfirms.ru www.elint.polfirms.ru www.kompensatory.polfirms.ru www.protect-vehicle.polfirms.ru www.risca.polfirms.ru www.unidelta.polfirms.ru www.zalchem.polfirms.ru.

ATENŢIE!!Toate materialele grafice și textuale furnizate nouă trebuie să fie independente de drepturile de autor ale altora și trebuie să fie proprietatea exclusivă a principalului, dacă ne furnizați material protejat de drepturile de autor ale altora, clientul este singurul responsabil pentru transmiterea și utilizarea acestuia în livrare.

Cauți clienți din Est?

În directorul nostru, puteți contacta rapid și ușor sute de mii de destinatari din Europa de Est. Arată-ți cea mai bună parte!

Aveți nevoie de bunuri/servicii poloneze?

Catalogul nostru conține nenumărate companii poloneze care oferă produse de cea mai înaltă calitate și oferă cel mai înalt nivel de servicii.

Companii prezentate

Robert Andrzej Burzynski
Robert Andrzej Burzynski
www.funeralne.polfirms.ru
FORMA DE PRODUCȚIE DE MOBILIER
FORMA DE PRODUCȚIE DE MOBILIER
www.forma.polfirms
Polfirms
Top.Mail.Ru