Compania Aktru a fost fondată în 2005 pe 25 martie. Activitatea noastră principală este publicitatea companiilor și firmelor poloneze pe internet în limba chirilică de est. Europa, unde există foarte puține informații despre Polonia și activitățile companiilor poloneze. Deci, în acest moment cooperăm cu peste 2000 de clienți din Polonia, ale căror activități le arătăm cu succes pe internet în Europa de Est.

Echipa noastră este formată din profesioniști specializați în marketing, prezentări online, dezvoltare site-uri web, traduceri în engleză, germană, rusă, ucraineană, franceză, spaniolă și poloneză. Mulți dintre echipele noastre vorbesc rusă și ucraineană ca limbă maternă.

Întâlnește așteptările pieței de Est - antreprenori, producători, dealeri și importatori din Rusia, Ucraina, Belarus, Letonia, Lituania, Estonia și alte țări CSI . Am creat cataloage de informare convenabile în care am publicat și continuăm să publicăm informații despre companii, ferme, birouri și locuri turistice poloneze. Acesta este modul în care încercăm să transmitem informații potențialilor parteneri, clienților noștri.

În unul dintre cele trei cataloage ale noastre (Polturizm/Polagro/Polfirms) puteți plasa informații despre compania, firma, biroul, site-ul dvs. turistic în rusă, ucraineană și alte limbi străine într-o formă interesantă grafic-text . . Prezentările noastre online sunt găzduite pe subdomenii rusă, ucraineană și europeană, ceea ce le face și mai eficiente. Pe lângă materialul textual, oferim și posibilitatea de a plasa material grafic (foto, video, animație etc.) pe prezentările pentru clienții noștri. Drept urmare, obțineți o mini-pagină cu drepturi depline, dinamică și interactivă! Ceea ce nu numai că va încânta ochiul, dar și va surprinde prin efectele și pozițiile sale în motoarele de căutare!

Oferim, de asemenea, publicitate online a companiilor poloneze pe Internetul Europei de Vest! Oferta noastră de publicitate online din Europa de Vest include traducerea prezentării în germană și engleză sau în alte limbi europene. Dacă sunteți interesat de oferta noastră, puteți găsi informații mai detaliate pe site-ul nostru oficial.www.aktru.pl.

Cauți clienți în Est?

Portalul și catalogul nostru vă vor ajuta să găsiți rapid și eficient clienți și parteneri din Europa de Est. Arată-ți cea mai bună parte!

Aveți nevoie de bunuri/servicii poloneze?

Catalogul nostru este o bază de date uriașă de companii poloneze care oferă bunuri și servicii de înaltă calitate.

Polfirms
Top.Mail.Ru